Lej en soundboks til Roskilde Festival 2023

Vi leverer 100 soundbokse til Roskilde Festival. Lej en højtaler, og slip bekymringerne, når du skal på festival. Fokusér i stedet på at have en grineren uge med ølbong, koncerter og vilde fester. 

Vi leverer 50 soundbokse til Roskilde Festival. Lej en soundboks, og slip bekymringerne, når du skal på festival. Fokusér i stedet på at have en grineren uge med ølbong, koncerter og vilde fester. 

Gratis afhentning og aflevering

4,7 stjerner på trustpilot

Intet depositum

Lynhurtige svar

Gratis afhetnning og aflevering

Vi afleverer og afhenter soundboksen på festivalspladsen - kvit og frit!

Intet depositum

Du skal ikke betale noget depositum, når du lejer hos os.

4,7 stjerner på Trustpilot

Vores lejere er tossede med os. Det er de, fordi vi leverer god service.

Pris for leje af soundboks

Bliv klogere på, hvad du får for pengene. Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål. 

ROSKILDE FESTIVAL
2.500 DKK

Book din soundboks til Roskilde Festival!

OBS: Vi har ikke flere bokse ledige. Skriv dig op på venteliste herunder. Vi ringer dig op, hvis vi får et afbud. 

Sådan fungerer udlejningen

1. Book 

Start først med at book på vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål inden du booker, kan du tjekke vores FAQ eller ringe til vores nummer. 

Vi vender tilbage 24 timer efter du har foretaget din booking. 

2. Forudbetal 500DKK af lejen 

Når vi har afklaret dine spørgsmål og bekræftet lejeperioden, bliver du bedt om at forudbetale 500DKK af lejen. 

Forudbetalingen sker via MobilePay til vores erhvervskonto. Det sikrer, at vi kan reservere en soundboks til jeres camp. Resterende 2.000DKK betales når I afhenter soundboksen. 

3. Levering til festival

Vi afleverer soundboksen på festivalspladsen ved adressen: Vor Frue Hovedgade 84, 2022.  Soundboksen bliver leveret lørdag d. 24. juni, 2023 i tidsrummet: 12:00 – 19:00. Her kan I sikre jer, at soundboksen fungere. Ved afhentning betaler i resterende leje . Her kan I også stille alle de spørgsmål, I måtte ligge inde med 😄

4. Afhentning på festival 

På sidstedagen af festivalen afhenter vi soundboksen igen. Vi står på festivalspladsen i fire timer, så I har god tid til at aflevere soundboksen. Soundboksen bliver afhentet d. 1. juli, 2023 i tidsrummet: 12:00 – 16:00. Det er kun muligt t aflevere soundboksen på den sidste dag af festivalen, d. 2. juli. 

Få svar på dine spørgsmål her

Vi leverer soundboksen på førstedagen af festivalen d. 25/06 mellem 12:00 - 17:00. Det vil sige, at I lejer soundboksen for hele festivalsperioden.

Du betaler 1.000DKK af lejeprisen forud for afhentning. Betaling sker via Mobilepay til vores erhvervskonto. Bookingen er først bekræftet, når vi har modtaget forudbetalingen. 

Hvis soundboksen bliver stjålet, er det dig, som lejer, der er ansvarlig for at dække tabet. Det vil sige, at du skal erstatte den stjålne soundboks med en ny. Det samme gør sig gældende med batterier. Læs mere i vores handelsbetingelser her. 

Hos Lej1soundboks tager vi ikke noget depositum. Du betaler kun for lejeperiode, og du skal derfor ikke slippe en krone mere. 

Det er ikke endnu sket, at en soundboks er gået i stykker i de 6 år, vi har udlejet soundbokse. Skulle uheldet alligevel være ude, er alle vores soundbokse omfattet af en garanti, som dækker størstedelen af alle skader. Hvis ikke det dækkes, hæfter du for skaden. Læs mere i vores handelsbetingelser her

Et fuldt oplader batteri og lader medfølger, når du lejer en soundboks til festival. 

Soundboksen kan holde strøm i op til 40 timer på medium volumen. Ønsker du at skrue helt op for soundboksen, kan den holde strøm i 5 - 6 timer på et enkelt batteri.

Det er desværre ikke muligt at leje en soundlock hos os. Alternativ kan du købe en soundlock lige her

Lej soundboks til Roskilde Festival 

Skal du på Roskilde Festival, og mangler du en soundboks? Så er du kommet til det rette sted. Mange af vores lejere finder det belejligt at leje en soundboks til Roskilde Festival, så de kan fokusere på at have en god uge med god stemning, vilde fester og gode koncerter. 

Hvorfor bør jeg leje en højtaler til Roskilde Festival? 

Vi hører tit, at det er en befrielse at leje en soundboks til Roskilde Festival, men hvad skyldes det? I følge vores lejere er der to årsager til, at de lejer hos Lej1soundboks: 

Du skal kun betale for den tid, du lejer højtaleren 

En soundboks med ekstra batteri løber op i 7.799dkk, hvis du køber den på Soundboks’ hjemmeside.

For mange mennesker er det stor sum penge at bruge på en soundboks, som man kun bruger en enkelt uge, en gang om året. Derfor nyder mange af vores lejere godt af, at de i stedet kan leje en højtaleren, fremfor at erhverve sig en selv. Når man lejer en soundboks til festival, behøver man heller ikke fundere over, hvem der skal have højtaleren med hjem, efter endt festival. 

Gratis levering og afhentning af højtaleren til festival 

Når du lejer gennem Lej1soundboks, leverer vi soundboksen gratis til festivalspladsen. Efter endt festival afhenter vi højtaleren samme sted. Både afleveringen og afhetningen foregår fuldkommen omkostningsfrit. I store træk er det dog ikke lejerpisen, der har betydning for, om vores lejere kommer tilbage igen næste år, og lejer en soundboks til Roskilde Festival. Det handler i højere grad om den bekvemmelighed, der er forbundet med at få højtaleren leveret. En soundboks vejer kun 14 kg, men når man samtidigt skal slæbe på telt, alkohol samt andre ting, kan soundboksen være en bøvlet genstand at fragte til festivalen. Dette bøvl undgår vores lejere, fordi de får højtaleren leveret til festivalen. 

Danmarks største festival 

Der er vidst ingen tvivl om, at Roskilde Festival er Danmarks største festival. Den løber over 8 dage, har omtrent 130.000 festivalsgæstere og inkluderer 180 forskellige artister. Alt i alt et sammensurium af gode sager, når festivalspladsen åbner op for sommerhumør og glade festivalsmennsker.
Der er derfor ikke ikke meget at sætte en finger på, når festivalen løber af stablen, og det er vi hos Lej1soundboks bekendte med. Derfor har vi armeret os med 50 x soundboks 3, som vi leverer til festivalspladsen. Vi kender til efterspørgslen af soundboks til Roskilde Festival, og det var trods alt også på Roskilde Festival, at idéen til den første soundboks opstod.