Lej en soundboks til Jelling Festival

Vi leverer 50 soundbokse til Jelling Festival. Lej en soundboks, og slip bekymringerne, når du skal på festival. Fokusér i stedet på at have en grineren uge med ølbong, koncerter og vilde fester. 

Vi leverer 50 soundbokse til Roskilde Festival. Lej en soundboks, og slip bekymringerne, når du skal på festival. Fokusér i stedet på at have en grineren uge med ølbong, koncerter og vilde fester. 

Gratis afhentning og aflevering

4,7 stjerner på trustpilot

Intet depositum

Lynhurtige svar

Gratis afhetnning og aflevering

Vi afleverer og afhenter soundboksen på festivalspladsen - kvit og frit!

Intet depositum

Du skal ikke betale noget depositum, når du lejer hos os.

4,7 stjerner på Trustpilot

Vores lejere er tossede med os. Det er de, fordi vi leverer god service.

Sådan fungerer udlejningen

Start først med at book på vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål inden du booker, kan du tjekke vores FAQ eller ringe til vores nummer. 

Vi vender tilbage 24 timer efter du har foretaget din booking. 

Når vi har afklaret dine spørgsmål og bekræftet lejeperioden, bliver du bedt om at forudbetale halvdelen af lejen. 

Forudbetalingen sker via MobilePay til vores erhvervskonto. Det sikrer, at vi kan reservere en soundboks til jeres camp. 

Vi afleverer soundboksen på festivalspladsen. Her kan I sikre jer, at soundboksen fungere. Ved afhentning betaler i resterende leje (50%).

Soundboksen bliver leveret den første dag af festivalen, d. 25 maj. 

På sidstedagen af festivalen afhenter vi soundboksen igen. Det vil sige, at vi afhenter soundboksen igen d. 28. maj. Vi står på parkeringspladsen i 4 timer, så du kan aflevere i et bredt tidsrum. 

Pris for leje af soundboks

Bliv klogere på, hvad du får for pengene. Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål. 

JELLING FESTIVAL
499 DKK

Book din soundboks til Jelling Festival

Vi kontakter dig indenfor 24 timer. 

Få svar på dine spørgsmål her

Hvornår leverer I til festivalen?

Vi leverer soundboksen på førstedagen af festivalen. Det vil sige, at I lejer soundboksen for hele festivalsperioden.

Hvornår og hvordan skal jeg betale? 

Du betaler halvdelen af lejeprisen forud for afhentning. Betaling sker via Mobilepay til vores erhvervskonto. Bookingen er først bekræftet, når vi har modtaget halvdelen af lejeprisen. 

Hvad sker der, hvis soundboksen bliver stjålet, mens jeg lejer den?

Hvis soundboksen bliver stjålet, er det dig, som lejer, der er ansvarlig for at dække tabet. Det vil sige, at du skal erstatte den stjålne soundboks med en ny. Det samme gør sig gældende med batterier. Læs mere i vores handelsbetingelser her. 

Skal jeg betale depositum?

Hos Lej1soundboks tager vi ikke noget depositum. Du betaler kun for lejeperiode, og du skal derfor ikke slippe en krone mere. 

Hvad sker der, hvis soundboksen går i stykker, mens jeg lejer den?

Det er ikke endnu sket, at en soundboks er gået i stykker i de 6 år, vi har udlejet soundbokse. Skulle uheldet alligevel være ude, er alle vores soundbokse omfattet af en garanti, som dækker størstedelen af alle skader. Hvis ikke det dækkes, hæfter du for skaden. Læs mere i vores handelsbetingelser her

Medfølger lader og batteri?

Et fuldt oplader batteri og lader medfølger, når du lejer en soundboks til festival. 

Hvor lang tid kan et batteri holde strøm?

Soundboksen kan holde strøm i op til 40 timer på medium volumen. Ønsker du at skrue helt op for soundboksen, kan den holde strøm i 5 – 6 timer på et enkelt batteri.

Kan jeg leje en soundlock hos jer?

Det er desværre ikke muligt at leje en soundlock hos os. Alternativ kan du købe en soundlock lige her

Lej en soundboks til Jelling Festival

Lej en soundboks til Jelling Festival 2022. Vi leverer 50 soundbokse direkte til festivalspladsen d. 25/05, og vi  afhenter dem igen d. 28/05, når festivalen er slut. Den samlede pris er: 499dkk. 

Uanset om du er gammel, ung, efterskolelev eller alt derimellem, er en festival bedst ledsaget af en soundboks. Vi hos Lej1soundboks, er rutinerede festivalsgængere, hvilket betyder, at vi kender til vigtigheden af god musik i campen. 

Når musiken ikke blæser for fuld pedal på scenen, er det fedt at holde festen kørende i campen. Hvad bedre måde at fortsætte festen, end med en soundboks? 

Levering til Jelling festival – gratis! 

Vi leverer 50 soundbokse til Jelling Festival. Helt uden ekstra omkostninger

🤔 “Hvad indebærer det?”, tænker du givetvis. Jo, nu skal du høre! Det er pærelet at få en soundboks leveret til festivalspladsen. Da vi flere gange før har leveret soundbokse til festivaler, har vi efterhånden god erfaring med at sikre høj kundetilfredshed og levering til tiden. 

Vi sender dig en SMS, når vi er på festivalspladsen med soundboksen. Så skal du blot komme og afhente soundboksen, og derefter nyde festivalen. Ved endt festival afhenter vi soundboksen samme sted, som du afhentede den. 

Hvad koster det at leje en soundboks til Jelling Festival?

Prisen for leje af soundboks til Jelling Festival er blot 499dkk. Det dækker over:

  • Leje af soundboks
  • Leje af batteri
  • Leje af lader
  • Aflevering til festivalspladsen
  • Afhentning på festivalspladsen
  • Garanti på soundboksen, såfremt den skulle gå i stykker

Hvad er Jelling Festival?

Jelling Festival er et sammensurium af gode kunstnere, glade mennesker og 5.000 frivillige i Maj. Mere præcist løber Jelling Festival af stablen sidste weekend i Maj, hvor omtrent 35.000 gæster samles og skaber god stemning på i den sydjyske Jelling. 

I alt den tid, som Lejsoundboks har eksisteret, har vi udlejet soundbokse til Jelling Festival. Netop af den årsag har vi fra 2022 besluttet at levere 50 soundbokse til festivalen. Det sikrer, at festivalsglade mennesker har mulighed for at nyde festivalen, uden at skulle tænke på at fragte en soundboks frem og tilbage.