Lej en soundboks til Smukfest 2024

Vi leverer 150 soundbokse til Skanderborg Festival, Horsensvej 6A 8660 Skanderborg. Intet depositum og med mulighed for at tilkøbe GPS og forsikring til soundboksen.

Vi leverer 150 soundbokse til Skanderborg Festival adresse: Horsensvej 6A, 8660 Skanderborg. Intet depositum og med mulighed for at tilkøbe GPS og forsikring til soundboksen.

Gratis afhentning og aflevering
Vi har udlejet soundbokse i 7 år
Intet depositum
Mulighed for tilkøb af forsikring

Gratis afhetnning og aflevering

Vi afleverer og afhenter soundboksen på festivalspladsen - kvit og frit!

Intet depositum

Du skal ikke betale noget depositum, når du lejer hos os.

4,9 stjerner på Trustpilot

Vores lejere er tossede med os. Det er de, fordi vi leverer god service.

Lej en soundboks med forsikring til Smukfest

Bliv klogere på, hvad du får for pengene. Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål. 

❗️16% af vores soundbokse blev sidste år stjålet på Smukfest 2022. 

STANDARDPAKKE
1.000 kr.

d. 04/08 - 10/08

FORSIKRINGSPAKKE
2.000 kr

d. 04/08 - 10/08

Pris for leje af soundboks

Bliv klogere på, hvad du får for pengene. Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål. 

STANDARDPAKKE
1.000 kr

d. 04/08 - 10/08

❗️16% af vores soundbokse blev sidste år stjålet på Smukfest 2023. 

FORSIKRINGSPAKKE
2.000 kr.

d. 04/08 - 10/08

Sådan fungerer udlejningen

1. Book på hjemmesiden 

Start først med at book på vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål inden du booker, kan du tjekke vores FAQ eller ringe til vores nummer. 

Vi vender tilbage 24 timer efter du har foretaget din booking. 

 

2. Forudbetal 500DKK af lejen 

Når vi har afklaret dine spørgsmål og bekræftet lejeperioden, bliver du bedt om at forudbetale 500DKK af lejen. 

Forudbetalingen sker via MobilePay til vores erhvervskonto: 100824. Det sikrer, at vi kan reservere en soundboks til jeres camp.

Såfremt I har valgt Forsikringspakken, bliver I bedt om at forudbetale 1.500DKK. 

Resterende 500DKK af leje betales når I afhenter soundboksen d. 04/10 ved Skanderborg Festival. 

 

3. Levering til festival d. 04/08 

Vi afleverer soundboksen på festivalspladsen ved adressen: Horsensvej 6A 8660 Skanderborg.

Soundboksen bliver leveret lørdag d. 04. august, 2023 i tidsrummet: 12:00 – 17:00. Her kan I sikre jer, at soundboksen fungere.

Ved afhentning betaler i resterende leje . Her kan I også stille alle de spørgsmål, I måtte ligge inde med.

 

 

4. Afhentning på festival d. 10/08

Vi afhenter soundboksen igen d. 10/08 mellem 10:00 – 15:00 på samme adresse. Er det ikke muligt for jer at aflevere i dette tidsrum, kan I (mod et gebyr på 500DKK) aflevere soundboksen på vores lager i Esbjerg. 

Få din soundboks leveret til Smukfest 2024!

Få svar på dine spørgsmål her

Hvornår leverer I til festivalen?

Vi leverer soundboksen d. 04/08 om søndagen mellem 12:00 – 16:00 på adressen: Horsensvej 6A 8660 Skanderborg

Hvornår og hvordan skal jeg betale? 

Du betaler noget af lejeprisen inden afhentning. Dette beløb bliver specificeret af den kontrakt, vi sender til dig, når du booker hos os. Betaling sker via Mobilepay til vores erhvervskonto. Bookingen er først bekræftet, når du har forudbetalt leje. 

Hvad sker der, hvis soundboksen bliver stjålet, mens jeg lejer den?

Hvis soundboksen bliver stjålet, er det dig, som lejer, der er ansvarlig for at dække tabet. Det vil sige, at du skal erstatte den stjålne soundboks med en ny. Det samme gør sig gældende med batterier. Læs mere i vores handelsbetingelser her. 

Skal jeg betale depositum?

Hos Lej1soundboks tager vi ikke noget depositum. Du betaler kun for lejeperiode, og du skal derfor ikke slippe en krone mere. 

Hvad sker der, hvis soundboksen går i stykker, mens jeg lejer den?

Det er ikke endnu sket, at en soundboks er gået i stykker i de 6 år, vi har udlejet soundbokse. Skulle uheldet alligevel være ude, er alle vores soundbokse omfattet af en garanti, som dækker størstedelen af alle skader. Hvis ikke det dækkes, hæfter du for skaden. Læs mere i vores handelsbetingelser her

Medfølger lader og batteri?

Et fuldt oplader batteri og lader medfølger, når du lejer en soundboks til festival. 

Hvor lang tid kan et batteri holde strøm?

Soundboksen kan holde strøm i op til 40 timer på medium volumen. Ønsker du at skrue helt op for soundboksen, kan den holde strøm i 5 – 6 timer på et enkelt batteri.

Kan jeg leje en soundlock hos jer?

Det er desværre ikke muligt at leje en soundlock hos os. Alternativ kan du købe en soundlock lige her

Lej en soundboks til Smukfest

Skal du på smukfest i uge 31? Det skal vi også! Vi leverer 150 soundbokse lige til festivalspladsen, så du ikke behøver at bøvle med mere oppakning end højst nødvendigt. Du slipper nemlig for at medbringe soundboksen, når du lejer en soundboks hos os. 

Se også: Den fulde pakkeliste til festival

Levering til smukfest – ja tak!

Hos Lej1soundboks har vi selv været på smukfest flere gange. Siden 2016, da soundboksen udkom, har det været et værre bøvl at fragte soundboksen til- og fra festivalen. Vi stod tilbage med lange spaghettiarme efter at have fragtet soundboksen til festivalspladsen.

Derfor opstod idéen om at levere soundbokse lige til festivalspladsen – “der måtte da være andre, der stod i samme situation som os“, tænkte vi.

Det var nærliggende at tilbyde levering til festivaler, og denne idé har vi fulgt til dørs. I dag tilbyder vi ikke kun levering til smukfest. Du kan også leje en soundboks til enten Roskilde Festival eller Jelling Festival, eller blot leje en soundboks.

En integreret del af festivalsoplevelsen

En soundboks er efterhånden en integreret del af festivalsoplevelsen – hvorfor? I de 7 år, hvor vi har udlejet soundbokse, er vi blevet klogere på, hvorfor en soundboks er så pokkers populær på en festival

 

❤️ God stemning

Om du befinder dig på kærligheden, ved boldbanerne eller på FØLA, er der et fællestræk ved dem alle: der bliver skabt god stemning med musik. Hvad bedre mulighed for at spille musik, end med en soundboks? Selvom programmet til smukfest 2024 i år er piv godt, er det altid godt at have en soundboks til at spille i campen. 

🦾Overgå nabocampen 

Hvis du har ligget på mark 1 og 2, kender du til det med at løbe ind på festivalspladsen. Man bliver helt varm om tanken ved de spidse albuer, den høje puls og den strategiske placering af telt. Når du endelig har fundet dig til rette, er det oftest sådan, at du er omringet af nabocamps.

Hvis de har en soundboks, eller et andet musikanlæg for den sags skyld, kan det blive en mindre fornøjelig festival, end først antaget. Derfor kan det være smart at gardere dig med en soundboks, så du kan outplay din nabocamp. 

For mange camps handler det om big dick energy, og man må så sandelig sige, at en soundboks på fuld skrald er fundamentet for denne energi. 

Se også: Det fulde overblik over smukfest kortet 

 

🌧 Regnvejr kan ikke stoppe festen 

For mange højtalere gælder det, at en regnbye betyder en naturlig pause i festen. Dette gør sig naturligvis ikke gældende, hvis dit arsenal består af en soundboks.

Idéen bag soundboksen opstod på Roskilde Festival, så den er naturligvis gearet til at kunne holde til drypregn såvel som større regnbyer. Derfor er soundboksen en solid ledsager på festivalen, hvor det potentielt kan regne en hel uge.

Akustisk musik er ok, men ikke på en festival. Festival rimer på bass, og der er den vandresistente soundboks din bedste ven, såfremt en regnbye skulle ramme smukfest!