Lej en soundboks til Smukfest

Vi leverer 50 soundbokse til Smukfest. Lej en soundboks, og slip bekymringerne, når du skal på festival. Fokusér i stedet på at have en grineren uge med ølbong, koncerter og vilde fester. 

Vi leverer 50 soundbokse til Smukfest. Lej en soundboks, og slip bekymringerne, når du skal på festival. Fokusér i stedet på at have en grineren uge med ølbong, koncerter og vilde fester. 

Gratis afhentning og aflevering

4,7 stjerner på trustpilot

Intet depositum

Lynhurtige svar

Gratis afhetnning og aflevering

Vi afleverer og afhenter soundboksen på festivalspladsen - kvit og frit!

Intet depositum

Du skal ikke betale noget depositum, når du lejer hos os.

4,7 stjerner på Trustpilot

Vores lejere er tossede med os. Det er de, fordi vi leverer god service.

Book din soundboks til Smukfest!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer. 

Sådan fungerer udlejningen

Start først med at book på vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål inden du booker, kan du tjekke vores FAQ eller ringe til vores nummer. 

Vi vender tilbage 24 timer efter du har foretaget din booking. 

Når vi har afklaret dine spørgsmål og bekræftet lejeperioden, bliver du bedt om at forudbetale halvdelen af lejen. 

Forudbetalingen sker via MobilePay til vores erhvervskonto. Det sikrer, at vi kan reservere en soundboks til jeres camp. 

Vi afleverer soundboksen på festivalspladsen d. 31. juli. Det vil sige den første dag af festivalen. Her kan I sikre jer, at soundboksen fungere. Ved afhentning betaler i resterende leje (50%).

Vi afhenter soundboksen igen d. 7. august. Det er ikke muligt at få afhentet soundboksen hverken senere eller tidligere end d. 7. august. 

Ved afhentning står vi fra kl. 11:00 - 14:00, så I har god tid til at aflevere soundboksen i et rimeligt tidsrum ☀️

Pris for leje af soundboks

Bliv klogere på, hvad du får for pengene. Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål. 

SMUKFEST
2199 DKK

Få svar på dine spørgsmål her

Vi leverer soundboksen på førstedagen af festivalen. Det vil sige, at I lejer soundboksen for hele festivalsperioden.

Du betaler halvdelen af lejeprisen forud for afhentning. Betaling sker via Mobilepay til vores erhvervskonto. Bookingen er først bekræftet, når vi har modtaget halvdelen af lejeprisen. 

Hvis soundboksen bliver stjålet, er det dig, som lejer, der er ansvarlig for at dække tabet. Det vil sige, at du skal erstatte den stjålne soundboks med en ny. Det samme gør sig gældende med batterier. Læs mere i vores handelsbetingelser her. 

Hos Lej1soundboks tager vi ikke noget depositum. Du betaler kun for lejeperiode, og du skal derfor ikke slippe en krone mere. 

Det er ikke endnu sket, at en soundboks er gået i stykker i de 6 år, vi har udlejet soundbokse. Skulle uheldet alligevel være ude, er alle vores soundbokse omfattet af en garanti, som dækker størstedelen af alle skader. Hvis ikke det dækkes, hæfter du for skaden. Læs mere i vores handelsbetingelser her

Et fuldt oplader batteri og lader medfølger, når du lejer en soundboks til festival. 

Soundboksen kan holde strøm i op til 40 timer på medium volumen. Ønsker du at skrue helt op for soundboksen, kan den holde strøm i 5 - 6 timer på et enkelt batteri.

Det er desværre ikke muligt at leje en soundlock hos os. Alternativ kan du købe en soundlock lige her

Lej en soundboks til Smukfest

Skal du på smukfest i uge 31? Det skal vi også! Vi leverer 50 soundbokse lige til festivalspladsen, så du ikke behøver at bøvle med mere oppakning end højst nødvendigt. Du slipper nemlig for at medbringe soundboksen, når du lejer en soundboks hos os. 

Levering til skanderborg festival – ja tak!

Hos Lej1soundboks har vi selv været på smukfest flere gange. Siden 2016, da soundboksen udkom, har det været et værre bøvl at fragte soundboksen til- og fra festivalen. Vi stod tilbage med lange spaghettiarme efter at have fragtet soundboksen til festivalspladsen. Derfor opstod idéen om at levere soundbokse lige til festivalspladsen – “der måtte da være andre, der stod i samme situation som os“, tænkte vi. Det var nærliggende at tilbyde levering til festivaler, og denne idé har vi fulgt til dørs. I dag tilbyder vi ikke kun levering til smukfest. Du kan også leje en soundboks til enten Roskilde Festival eller Jelling Festival, og samtidigt få soundboksen leveret dertil. 

 

En integreret del af festivalsoplevelsen

En soundboks er efterhånden en integreret del af festivalsoplevelsen – hvorfor? I de 6 år, hvor vi har udlejet soundbokse, er vi blevet klogere på, hvorfor en soundboks er så pokkers populær på en festival

 

❤️ God stemning

Om du befinder dig på kærligheden, ved boldbanerne eller på FØLA, er der et fællestræk ved dem alle: der bliver skabt god stemning med musik. Hvad bedre mulighed for at spille musik, end med en soundboks?  

 

🦾Overgå nabocampen 

Hvis du har ligget på mark 1 og 2, kender du til det med at løbe ind på festivalspladsen. Man bliver helt varm om tanken ved de spidse albuer, den høje puls og den strategiske placering af telt. Når du endelig har fundet dig til rette, er det oftest sådan, at du er omringet af nabocamps. Hvis de har en soundboks, eller et andet musikanlæg for den sags skyld, kan det blive en mindre fornøjelig festival, end først antaget. Derfor kan det være smart at gardere dig med en soundboks, så du kan outplay din nabocamp. 

For mange camps handler det om big dick energy, og man må så sandelig sige, at en soundboks på fuld skrald er fundamentet for denne energi. 

 

🌧 Regnvejr kan ikke stoppe festen 

For mange højtalere gælder det, at en regnbye betyder en naturlig pause i festen. Dette gør sig naturligvis ikke gældende, hvis dit arsenal består af en soundboks. Idéen bag soundboksen opstod på Roskilde Festival, så den er naturligvis gearet til at kunne holde til drypregn såvel som større regnbyer. Derfor er soundboksen en solid ledsager på festivalen, hvor det potentielt kan regne en hel uge. Akustisk musik er ok, men ikke på en festival. Festival rimer på bass, og der er den vandresistente soundboks din bedste ven, såfremt en regnbye skulle ramme smukfest!