Lej en slushicemaskine i København

[booqable_card id="slush-ice-maskine"]

Lej en slush ice maskine

Lej en slush ice maskine i København. Vores maskiner udlejes naturligvis altid rengjort og i perfekt stand. 

Festpakken

Sådan fungerer udlejningen

1. Book

Først booker du på vores hjemmeside. Husk at læse vores handelsbetingelser. Når vi har modtaget din booking, kontakter vi dig via SMS. Vi aftaler et afhentningstidspunkt, som passer din kalender.

2. Afhent

Du afhenter slush ice maskinen på det aftalte tidspunkt. Når du afhenter soundboksen, betaler du ligeledes lejen til udlejeren. Du får en grundig gennemgang i, hvordan soundboksen fungerer. 

3. Aflever

Du afleverer slush ice maskinen regjort på det aftalte afleveringstidspunkt. Når den afleveres, tjekker udlejeren, at slush ice maskinen er rengjort. 

Lej en slush ice maskine billigt

Om du planlægger en børnefødselsdag eller en fest med voksensodavand, er en slush ice maskine sjældent en dum idé. Med de forskellige smage til maskinen, har du mulighed for at sammensætte to af dine ynglingssmage, således festen får et nøk op på opturs-skalaen. 

Ikke nok med, at du kan sammensætte de forskellige smage, så egner slush ice maskinen til enhver fest, uanset årstid. Selvom mange forbinder slush ice med 25°+ grader og fuld solskin, egner den iskolde drikkelse sig nemlig også til indendørsfester om vinteren, hvor der skal gøres lidt ekstra for dine gæster. 

Herudover egner en slush ice maskine sig til ethvert arrangement, blandt andet: 

 • Fødselsdag
 • Firmafest
 • Bryllup
 • Julefrokost
 • Studenterfest
 • Sommerfest

…  You name it! Det er næsten vanskeligt at nævne en begivenhed, hvor en slush ice maskine ikke vil være et sikkert hit. 

Du kan leje en slush ice maskine billigt, såfremt du lejer den for en hel weekend. I så fald vil prisen være 1.000dkk for en hel weekend. I denne periode er det naturligvis dig, der har fuld adgang til spandevis af slush ice – så det er bare med at nyde det! 

😋 Hvilke smage kan jeg vælge?

Det er vigtigt for os, at alle kan være med, når det gælder slush ice. Derfor har vi garderet os med et væld af forskellige smage: 

 • Cola
 • Filur
 • Grøn Sport
 • Hindbær 
 • Ice Blue
 • Champagnebrus

Med andre ord: der er noget for enhver smag. Vi har samlet alle klassiskerne, så du ikke går galt i byen, når du skal vælge smage til slush ice maskinen. 

Udlejning af slush ice maskine til gode priser 

Vi har mere end fem års erfaring med udlejning af slush ice maskiner i København. På de fem år har vi forhandlet gode aftaler, således vi nu kan tilbyde enormt billige priser til vores kunder. 

Vores kunder er enormt tilfredse med vores priser, og vi er glade for tilfredse kunder. En simpel win-win situation, vil vi mene 💙

Ofte stillede spørgsmål

Vi har oplevet, at vores kunder sommetider har spørgsmål i forbindelse med brugen af slush ice maskinen. Herunder kan du se svarene på de spørgsmål, vi ofte modtager. 

🧐 Hvor længe skal en slush ice maskine køre? 

En slush ice maskine skal køre 2 – 2,5 time før væsken bliver til slush ice. Fyld kammeret op fra start, så du slipper for løbende at skulle fylde op. En anden vigtig ting er naturligvis, at slush ice maskinen hele tiden er tændt. Du må på ikke noget tidspunkt slukke for maskinen, såfremt du ønsker slush ice på kort tid. 

Der er to ting, som påvirker, hvor hurtigt væsken bliver til slush ice: 1) den indledende temperatur på dit mix samt 2) placering af slush ice maskinen. 

Du kan med fordel sørge for, at væsken på forhånd er kold, inden du hælder den i kammeret. Det vil minimere den tid, det tager, før du står med en klar slush ice.

Herudover bør du placere maskinen i skygge, hvis du holder et udendørsarrangement. Det vil naturligvis tage længere tid før du får slush ice, såfremt du har placeret maskinen i bagende sol. 

🧐 Hvordan virker en slush ice maskine? 

Det er nødvendigt med den korrekte opblanding for at få en velsmagende slush ice med god konsistens. Koncentratet til slush ice maskinen indeholder sukker, og det er netop sukker, der fungerer som et anti-frysemiddel.
Sukkeret sikrer at der ikke bliver dannet iskrystaller i kammeret, således der ikke bliver skabt klumper af is i kammeret.  

En typisk slush ice maskine består af tre komponenter; et stort kammer, et frostkammer samt en spiral, der roterer i kammeret. Et termostat nedkøler slush ice mixet til den ønskede temperatur, imens spiralen kontinuerligt holder isen fri for is.

🧐Hvad koster det at leje en slush ice maskine? 

Det koster 1.000 kroner per weekend at leje en slush ice maskine. Prisen inkluderer 2 x valgfri koncentrat, 50 stk. plastik glas samt 50 stk. sugerør.