Hvornår udkommer soundboks 4?

Picture of Laust Skrudland

Laust Skrudland

Februar 23, 2022

“Hej, ved I, hvornår den nye soundboks udkommer?”. Havde vi hos fået en krone, for hver gang, vi blev stillet det spørgsmål, ville vi smide det hele i skattely. For det ville være mange penge. 


Spøg til side; der er mange, der ønsker at vide, om der snart kommer en ny udgave af den famøse soundboks. Se blot data fra Google Trends, som viser udviklingen i søgninger, herunder: 

soundboks søgninger

Skærmbilledet viser, at der on/off er søgninger på termet “soundboks 4”. Særligt før- og under datoerne for Roskilde Festival samt Smukfest, har der været stigninger i søgningerne.

Det gør sig gældende, selvom der ikke har været afholdt festivaler i 2021.

Under alle omstændigheder vidner det dog om, at der er en interesse i, om drengene bag SOUNDBOKS har en ny model i støbeskeen. 

Hvornår udkommer soundboks 4? 

Spekulationerne går konstant på, hvornår soundboks 4 udkommer. Og med god grund: hvem ønsker at købe en soundboks, hvis den nye er om hjørnerne?

De færreste. Det er med sikkerhed vanskeligt at estimere, hvornår den nye soundboks udkommer – hvis den overhovedet udkommer. Herunder kommer hovedårsagen til, at soundboks 4 ikke endnu er udkommet. 

Derfor er soundboks 4 ikke udkommet endnu 

Navnet på den nuværende soundboks er The New Soundboks. Den udkom i sommeren 2020, og siden da har The New Soundboks været den seneste udgave af soundboks modeller.

Det skyldes primært én årsag: indmaden. 

Den tekniske indmad i The New Soundboks, også kaldet soundboks 3, gør det muligt at opdatere soundboksen løbende. 

Hvordan er det muligt?, tænker du givetvis. Gennem en app. SOUNDBOKS’ officielle app, vel og mærke. Appen kan naturligvis downloades til både iOS samt android. 

Det betyder, at ingenørerne ved SOUNDBOKS har mulighed for at skyde opdateringer ud til brugerne, således de hele tiden kan finpudse soundboksens sprøde toner og andre tekniske specifikationer.

Overflødiggør det en ny soundboks 4? Næppe. Mens soundboks 3 er spækket med fede features, en tung bass og et holdbart soundboks batteri, så har vi løbende identificeret en række forbedringsmuligheder til den nuværende soundboks 3.

Lad os kalde det forbedringer, som vil få os op på en 10’er i eurofori.
 

Potentielle features i den nye soundboks 

Mange udlejninger senere er vi blevet klogere på, hvad man kan gøre, for at opgradere en fremtidig soundboks 4. Læs med herunder, og bliv klogere på de forskellige ting: 

🕵🏼 GPS tracking

Der er en årsag til, at GPS tracking er den første feature, som bør være inkluderet i soundboks 4.

Årsagen er, at en GPS i soundboksen er essentielt.  Det er i grunden lidt skørt, at der ikke er en GPS inkluderet i den nuværende soundboks 3. Specielt på festival har vi erfaret, at en GPS vil være guld værd, da vi desværre har oplevet, at vores lejere har fået stjålet den lejede soundboks

Pro tip: vi bruger på nuværende tidspunkt Apple Air Tag i vores soundbokse. De fylder ingenting, der er intet abonnementet og så tracker de enormt præcist.

Pro tip 2.0: ønsker du at være mere eller mindre bulletproof mod tyveri på festival, kan du tage et kig på soundlock. Så kan du trygt efterlade din soundboks i campen, når du skal have blæst ørerne fulde på til Roskilde Festival eller på Smukfest. Tag ellers et kig på den komplette pakkeliste til festival.


🔋 charger til mobil 

Soundboksen kører for fulde gardiner, men din mobiltelefon løber snart tør for strøm. Har vi ikke alle prøvet det efterhånden?

Det er vanskeligt at spille musik på soundbokse, hvis ikke der er mere strøm på din mobil. Derfor vil det gøre en fest betydeligt mindre bekymrende, hvis soundboks inkorporerer et USB-kabel i soundboks 4. Det sikrer, at festen kan holde til den lyse morgen, hvis både soundboks og mobiltelefon har strøm til at fortsætte. 

Pro tip: Tjek Gearboks ud. De har lavet et dødfedt accessory til soundobksen, således du kan lade din mobil samtidig med, at du benytter soundboksen. Piv smart, faktisk. 

🍻 Dåseoplukker  

“Dåseoplukker, seriøst?”, tænker du nok, hvis ikke du er jyde. Men ja: seriøst!

Det bedste kommer altid til sidst, og det samme gør sig gældende for det tredje forslag til den nyeste soundboks. Toppen af kransekagen, kan man kalde det.

Har du ridser på siderne af din soundboks, fordi du barbarisk har åbnet en øl eller andet mongolbenzin på kanten af din soundboks?

Den slags galskab stopper her.

Med en dåseoplukker monteret på soundboksen, bringer vi ridserne til skamme. Performance og æstetik går dermed op i en højere enhed. 

Bring back Soundtruck 

Vidste du i øvrigt, at der var en dåseoplukker monteret på den såkaldte sound truck? Sound truck’en kunne købes tilbage i 2016, da de første soundboks blev solgt på kickstarter.

Som tilkøb kunne man erhverve sig denne soundtruck for en ydmyg sjat på bare 500 dkk. 

Se med her, og bliv klogere på hvordan en soundtruck fungerer. 

Soundtruck tilbage fra 2016, da soundboks 1 blev lanceret. Pris: 79$.

Kommer der en ny soundboks?
 

Med alt taget i betragtning, må vi erkende, at vi ikke kan gennemskue, om der endnu kommer en soundboks 4. Når det kun drejer sig om inkrementelle forbedringer på den nuværende soundboks 3, lader det ikke til, at der foreløbigt kommer en ny soundboks.

Ønsker SOUNDBOKS derimod at lancere en innovativ og nytænkt soundboks spækket med fede features, betyder det naturligvis, at der kommer en ny soundboks. Vi håber naturligvis på en ny soundboks. Det ville være helt kanon. 

Vores vidensunivers

Læs også