SOUNDBOKS GO - review

Picture of Laust Skrudland

Laust Skrudland

Maj 27, 2022

Soundboks go er den nyeste soundboks, som udkom i April, 2022. Bliv klogere på den nye soundboks her, og find ud af, om du bør købe soundboks 3 eller soundboks go.

Det var ikke en soundboks 4, som SOUNDBOKS udkom med i April, 2022. I stedet var den en soundboks go, som ret beset er en kompakt soundboks 3 – den egner sig i højere grad til mindre fester, da den vejer noget mindre end en soundboks 3.

Med et nyt produkt fra soundboks følger naturligvis en anmeldelse af højtaleren.

                      Tag først et kig på de forskellige modeller af soundboks herunder:

Design 

Det er ikke fordi, at man bliver overrasket, når man først ser på SOUNDBOKS Go. Den er på mange måder en lillebror af SOUNDBOKS 3 hvad angår design og materialer.

Herunder finder du et kort overblik over det, som SOUNDBOKS Go er bygget af:

  • Kabinet og gitter af polykarbonat
  • Stødabsorberende silikonefødder
  •  IP65-certificering (beskyttet mod støv og vand) 

Herudover er SOUNDBOKS Go naturligvis betydligt mindre end alle andre modeller af SOUNDBOKS. Det betyder, at den egner sig bedre i cykelkurven, under armen eller rundt om skulderen med den bæresele, man kan tilkøbe. Med andre ord er det en mere mobil SOUNDBOKS, omend den ikke har den samme volumen som en SOUNDBOKS 3. 

Batterilevetid 

Højtaleren bruger det samme batteri, som alle andre soundbokse også er kompatibel med: soundboks’ eget batteri.

Batterilevetiden er 10 timer på fuld skrald på Bass+ mode, mens SOUNDBOKS Go kan spille 40 timer på mellem volume. Til sammenligning med SOUNDBOKS 3, som holder 5-6 timer på fuld volumen, kan SOUNDBOKS Go dermed spille tilnærmelsesvist dobbelt så lang tid på fuld volumen.

Hav dog in mente, at SOUNDBOKS Go naturligvis ikke spiller med samme volumen, som SOUNDBOKS 3 gør. 

Volumen 

SOUNDBOKS Go spiller med 121 dB på Bass+ mode og med 119 dB i Power Mode. Herunder finder du en sammenligning med tidligere modeller af SOUNDBOKS. 

Sammenligning af dB mellem SOUNDBOKS Go, SOUNDBOKS 2 og SOUNDBOKS 3

Soundboks 3 vs soundboks go volume

 

Input 


Når det kommer til input af kabel, er SOUNDBOKS Go udstyret med en AUX-indgang. Det betyder, at du kan tilslutte din enhed gennem andet end bare bluetooth, og at du kan bruge din DJ-pult til SOUNDBOKS Go. 

 

SOUNDBOKS Go har dog ikke et XLR-input, som SOUNDBOKS 3 ellers har. Det betyder, at du ikke kan koble SOUNDBOKS Go til hverken mikrofon eller større højtaler. Det er lidt ærgerligt, at man ikke kan koble en mikrofon til den – tænk ellers på nogle fed rap-battles man kunne have, hvis det var tilfældet!

Pris

Vores vidensunivers

Læs også